Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel.  Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen.

Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt.  Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

 

De voordelen

• Makkelijk en effectief gewichtsverlies

• Goodbye hongergevoel, hello vitaliteit

• Behoud van de spiermassa

• Tot 85% vetverbranding

• Wetenschappelijk onderbouwd

• Langdurige resultatenEr zijn 2 doeltreffende gebruiksmethodes:

1. Het afslankprogramma:

◦ voor al wie overgewicht wil aanpakken


2. Het onderhoudsprogramma:

◦ voor al wie het gewicht op peil wil houden, zoals na culinaire verplichtingen of overdaad,

◦ als vitamine- en vezelrijke aanvulling op de dagelijkse kost.


 

Begeleiding door coach:

Als coach zal ik jullie op professionele wijze begeleiden om snel en blijvend af te slanken  op een verstandige manier. Wekelijks ga je op controle waarbij een analyse van je lichaam gemaakt wordt (vetmassa, spiermassa, metabole leeftijd, etc.).
Zo kan perfect opgevolgd worden of je effectief enkel vetmassa aan het verliezen bent en geen spiermassa (dit in tegenstelling tot vele andere diëten waarbij je ook spiermassa verliest en je metabolisme vertraagt).


Opstarten met SlimSlanken & Lignavita kan je best doen met een startbox voor 10 dagen.
Deze startbox is aangepast aan je doelstelling en aan het programma dat je volgt en wordt aangevuld met  LignaPlus (Multi vitamine en mineraal) en VitaBalance (kalium, magnesium + zuur /base regelaar).
 Daarna kan je voor je verdere keuze van producten steeds terecht bij je Lignavita coach.

Ook personen die gezonde tussendoortjes wensen (koekjes, wafeltjes, repen, etc.) of personen die hun gewicht gewoon op peil willen houden met behulp van de Lignavita producten kunnen hiervoor terecht bij uw persoonlijke coach!