Gevulde kalkoenfilet met knolseldepuree en sperzieboontjes

Beschikbaarheid: Op voorraad (100)

Gevulde kalkoenfilet met knolselderpuree en sperzieboontjes

Benodigdheden: (voor 2 personen)

-300 gram knolselderij, geschild en in kleine stukken
-2 zakjes Slimslanken aardappelpuree
-2 kalkoenfilets
-1 potje tomaat tapenade (Smaakgeheimen)
-300 gram sperziebonen, schoongemaakt
-versgemalen peper
-zeezout

Bereiding:

Fase 2

Verwarm de oven voor op 180°C
Snijd de kalkoenfilets in de lengte door. Kruid naar smaak met peper en zout.
Vul ze met de tomaat tapenade.
Leg de kalkoenfilets op bakpapier op de bakplaat en bak ze in ongeveer 30 minuten (afhankelijk van de dikte) gaar in de oven.
Kook de knolselderij in weinig water in ongeveer 15 minuten gaar. Stamp de knolselderij tot een puree en breng op smaak met peper en zout.
Bereid de aardappelpuree volgens de bereidingswijze en roer dit door de knolselderijpuree.
Kook ondertussen de sperziebonen in gezouten water in ongeveer 10 minuten beetgaar.  Breng ze op smaak met peper en zeezout.
Serveer de gevulde kalkoenfilets met de knolselderij-aardappelpuree en de sperziebonen.

Tip: In plaats van tomaat tapenade kun je ook groene pesto gebruiken voor de vulling.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen